fredag den 5. april 2013

Nyhederne fra Hama Mini er nu på lager. Miniperler med Peter Plys, Prinsesser og meget mere

Så er 2013 nyhederne fra Hama Mini endelig kommet. Yeah!

Der er to pakker med Disney-figurer, de er begge med 5.000 perler, plade og mønster, naturligvis.

Den ene er med to Disney Prinsesser, nemlig Askepot og Tornerose i fuldt skrud klar til ballet på slottet. Prinsesserne er supersøde og smukke, som nu Disney Prinsesser skal være.

Se eller køb miniperler med Disney Prinsesser her.

Den anden er med tre figurer fra Disneys Peter Plys-verden. Det er naturligvis Peter Plys selv og hans altid tro følgesvende den nervøse og forsigtige Grisling og det hyperaktive Tigerdyr.

Se eller køb miniperler med Peter Plys her.

Hama Mini har også udgivet en pakke med 5.000 miniperler, perleplade og mønster med temaet Verdens Børn. Denne pakke har perler og mønster til seks forskellige børnefigurer, der alle kan holde i hånd. Det er børn fra nogle af Jordens forskellige folkeslag og kulturer. Når du nu har mønsteret, kan du sikkert selv udvide med flere efter ønske og behov.

Se eller køb miniperler med verdens børn her.

De russiske babushkadukker kender vi alle. Det er trædukker, som er hule, og indeni er der en mindre dukke, og inden i den, en endnu mindre dukker, osv. I følge den danske wikipedia, hedder dukkerne retteligt matrjosjkadukker. Babushkadukker i Hama miniperler findes i denne pakke med 2.000 miniperler, plade og mønster.

Se eller køb miniperler med babushkadukker her.

Endelig er der også en pakke med to sekskantede miniperleplader. Det er marginalt billigere, at købe denne pakke frem for at købe to løse plader. Men prisforskellen er næppe noget, der redder din sommerferierejse.

Se pakken med to sekskantede perleplader her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar