søndag den 16. juni 2013

Spar op med disse flotte sparebøsser fra Plastoy

En sparebøsse kan være andet end en porcelænsgris, faktisk er det normale nok, at sparegrisen bare er et syltetøjsglas eller en tilfældig skål, hvor vi smider overskudsmønter i. Men der er altså andre og bedre muligheder. Få dig en lækker sparebøsse i mat, holdbar og hånddekoreret plast med form som dine højtelskede tegneseriefigurer.

Der er mange forskellige sparebøsser at vælge i mellem. De er fremstillet af franske Plastoy, der er kendt for høj kvalitet både i udførsel og materialekvalitet. Sparebøsserne fra Plastoy er officielle licensprodukter, så du er sikker på, at de ligner figurerne rigtigt med de rette udtryk, farver og proportioner.

Lucky Luke dukker op ad en stor vandtønde med to pistoler klar til at afvæbne en desperado. Fængselshunden Ratata er naturligvis også klar. I hvert fald så klar som han kan blive.

Barbapapa er stor, rund og lyserød. Han lyser op i stuen og får helt automatisk alle til at smile og være glade.

Sparebøsserne fra Plastoy er typisk omkring 25 cm høje (det varierer fra model til model). Jeg har testet dem med alle danske mønter, og der er ingen problemer der. I bunden af sparebøssen kan du nemt åbne den og komme ind til herlighederne. Det er altså en sparebøsse med nem adgang til mønterne og ikke et "pengeskab", der skal forhindre adgang. Derfor er der heller ingen lås med nøgle, som jo alligevel bare forsvinder på et tidspunkt.

Du kan købe sparebøsserne her hos OnkelCarsten.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar