søndag den 14. juni 2015

Pakkerne med miniperler er her nu igen

De populære pakker med miniperler er blevet opdateret til de nuværende aktive farver. Det betyder, at mediumpakken nu indeholder en pose af hver af de 47 aktive farver. Dertil er der en pose med blandede perler og en ekstra pose med sort og med hvid.

I alt er der 50 poser med miniperler i Mediumpakken. 100.000 miniperler får du på én gang - så er der vist til et stykke tid. Det nye er, at de udgående farver (25, 39, 40, 41, 42) ikke længere er med. De kan stadig købes løst så længe lager haves. Til gengæld er de to nye grå farver (70, 71) selvfølgelig med.

Kæmpepakken består af mediumpakken plus inspirationshæfter, perleplader, strygepapir, en lille æske med perler og perlemix med 7.500 perler i.
I kæmpepakken har du firkantet, rund, sekskantet og hjerteformet perleplade i mini. Inspirationshæfterne 5 og 13 er supergode til at få idéer og konkret vejledning fra.
Det nye i kæmpepakken er den runde perleplade, og naturligvis chancen for, at "overraskelsen" er én af de nye pakker i 5500-serien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar