onsdag den 10. oktober 2012

Digital racerbane med pit stop

Onkel Carsten har netop fået denne racerbane på lager: Scalextric Digital Pit Stop Challenge - C1296P. Det er en digital racerbane med tre biler, håndkontroller, transformator 4,5 meter bane, krydsspor og pit stop spil.

Pit stop spillet går ud på, at hver bil skal i pit et antal gange under løbet. Når ens farve lyser, skal man køre ind. Hvis man kører ind i pit på det forkerte tidspunkt, eller misser sit pit stop, bliver man straffet.

Det er et underholdende spil, som giver en ny dimension til den klassiske racerbane. Det ekstra element af konkurrence og ting, man skal nå samtidig med, at man skal køre sit eget løb og helst også lægge forhindringer i vejen for de andre, gør Scalextric Digital Pit Stop Challenge til en racerbane, som man gerne tager frem igen og igen, enten sammen med børnene; eller sammen med gutterne en hyggelig aften.

De digitale biler kan skifte spor ved krydset og ved indkørslen til pit stop-området, når du trykker på en knap på håndkontrollen. De tre biler er alle mekanisk identiske, så der er ingen dumme undskyldninger, kun køreevner og taktisk formåen. Bilerne er de superfede McLaren MP4-12C.

Racerbanen kan senere udvides med mere digitalt tilbehør og masser af skinner, så du får den fedeste bane i byen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar